Lisää lahjaideoita
Rantakorven tilan puodista.

TERVETULOA!
Paluu alkuun
Idea
Kirjojen esittely
Tilaus
Ota yhteyttä

 

Image
© Best

1. NALLEKARHUJEN MAASSA

Satu rakkaasta ystävästämme nallekarhusta, joka yhdessä lapsen kanssa pomppii karkkipolkua, keinuu lakritsinarulla ja sukeltaa vaaleanpunaiseen limonadiputoukseen.
Ovh. 16,90 €
Tilaa

Image
© Best

 2. DINOSAURUSTEN MAASSA

Mukava satu lapselle, joka haluaa tavata Tyrannosaurus Rexin ja Allosauruksen Pterodactyl lentoliskon. Jännittävä kertomus muinaisista ajoista.
Ovh. 16,90€
Tilaa

Image
© Best

 3. NOOAN ARKKI

Lapsesi osallistuu Nooan Arkin rakentamiseen tarkoituksenaan pelastaa ihmiset ja eläimet suurelta vedenpaisumukselta. Perustuu Raamatun kertomukseen.
Ovh. 16,90 €
Tilaa

Image
© Best

 4. PIENI MERENNEITO

Tässä ihastuttavassa vedenalaisessa seikkailussa lapsesi yhdessä meren eläinten kanssa pelastaa Pienen merenneidon isän, Meren kuninkaan, julman merikäärme Elektran kynsistä.
Ovh. 16,90 €
Tilaa

Image
© Best

5. KAUNOTAR JA HIRVIÖ

Arvoituksellinen klassikkotarina, jossa lapsesi on onnettoman kaunottaren ystävä ja auttaa häntä löytämään todellisen onnen.
Ovh. 16,90 €
Tilaa

Image © Best

6. M-A-A-LI!

Päävoitto jalkapalloveikkausessa antaa lapsellesi ja hänen ystävilleen mahdollisuuden päästä istumaan suosikkijoukkueen vaihtopenkille. Ja aivan yllättäen hänelle tulee mahdollisuus päästä ratkaisemaan koko ottelu.
Ovh. 16,90 €
Tilaa

Image
© Best

 7. BALLERINA PRINSESSA

Jokainen pikkutyttö haaveilee olevansa Prinsessa. Tässä ihastuttavassa tarinassa lapsesi saa kutsun Kuninkaan ja Kuningattaren luokse, ja saa olla aivan oikea Prinsessa ja tanssia balettia kauniissa juhlapuvussa yhdessä kunikaallisten tanssijoiden kanssa. Kuninkaanlinnassa järjestetään juhlat ja lapsesi saa paljon uusia ystäviä.
Ovh 16,90 €
Tilaa

Image
© Best

8.  MAATILAN ELÄIMIÄ 

Tule viettämään jännittävä päivä maatilalla.Tapaat paljon eläimiä ja kun myrsky nousee, osaa lapsesi toimia järkevästi auttaessaan eläimet suojaan.
Ovh 16,90 €
Tilaa
Image
© DC Comics

9. TERÄSMIES & TERÄSTYTTÖ

Luonnonhistoriallisessa museossa tapahtuu outoja asioita ja kaiken takana on viidennestä ulottuvuudesta kotoisin oleva Mr. Mxyzptlk. Mutta hauskalla tavalla lapsesi onnistuu ratkaisemaan ongelman.
Ovh. 17,50 €
Tilaa

Image
© DC Comics

10. BATMAN

Maailman suurimmassa lelukaupassa, Lelulinnassa, on tapahtunut varkaus. Maailmankuulu robotti KAT-2000 on varastettu. Yhdessä Batmanin kanssa lapsesi ratkaisee tämän robottivarkauden.
Ovh. 17,50 €
Tilaa


© Best
11. KARVINEN

Lapsesi sekä Karvinen ystävineen ovat päässeet mukavalle retkelle eläintarhaan.  Karvinen kadottaa rakkaan Nallensa, mutta onneksi lapsesi auttaa etsinnöissä.
Ovh. 17,50€
Tilaa


© & TM 2008 Sesame Workshop
12. SEESAMTIE 123

Opetellaan laskemaan kymmeneen. Laskeminen on hauskaa! Lähdetään patikkaretkelle ja lasketaan luonnosta kiviä, lintuja, kaloja.
Ovh. 17 €

Tilaa